Misty Nordic

En fotoserie på 8 motiver, der viser dyr og mennesketing. Hvor dyrene gør som vi mennesker, og viser at vi måske ikke er så langt fra hinanden. Der er mange naive historier i hvert billede, som giver mulighed for et åndehul til at drømme sig lidt væk i, og måske finde en kontrast til det hektiske liv i hverdagen. Rummer alle aldre efter temperament.

40 x 50 cm. Limited edition. Pris DKK 350 vejl.

Serien er fotograferet med et mix af analogiske og digitale metoder, og det enkelte billede har været i gennem sin egen proces.
Fotoplakaterne er offset-tryk på FSC-mærket papir, som gengiver det ønskede udtryk med præcision, dybde og naturlighed. Alle plakater er nummereret og signeret af fotografen.

Black Botanic

En fotoserie på 6 motiver, der med det mørke viser overgangen fra én tilstand til en anden. Noget lever om dagen, andet om natten. Det mødes i overgangen og vi ved ikke mod hvilken.

30 x 40. Limited edition. Pris DKK 275 vejl.

Serien er fotograferet med et mix af analogiske og digitale metoder, og det enkelte billede har været i gennem sin egen proces.
Fotoplakaterne er trykt på FSC-mærket papir, som gengiver det ønskede udtryk med præcision, dybde og naturlighed. Alle plakater er nummereret og signeret af fotografen.

“Med fotoplakatserier begiver jeg mig ind i et nyt og samtidig velkendt territorium, hvor rammer og indhold er bestemt af mig selv, og hvor jeg har givet mig selv et kreativt frihjul.

Ikke for at forlade mit professionelle virke og de definerede opgaver, men for at fortælle mine egne historier. Det er blevet til en række fotoplakater, hvor hvert billede har et navn, en tanke og en fortælling tilknyttet.

Fundamentet i mine billedfortællinger er den nordiske natur, som jeg sætter i kontrast til et hektisk hverdagsliv. Følelsen af at være en del af noget større end os selv giver ro til fordybelse og kreative processer, og i mit tilfælde til at skabe små fortællinger, der måske kan give beskueren et øjeblik til at drømme sig væk.

Det har været mit mål.”